Recept voor Vegan Wentelteefjes
Sinds wij vegan zijn hebben wij geen wentelteefjes meer gegeten, terwijl ze juist heel eenvoudig te veganizen zijn. Dit recept voor Vegan Wentelteefjes is supermakkelijk en ook nog eens heel lekker! Perfect voor als je een keertje wilt uitpakken met het ontbijt of op zoek bent naar een lekker tussendoortje.
Check hier de video: Vegan wentelteefjes
Trek in meer zoetigheid? Probeer ook onze havermouttaartjes voor het ontbijt!
Bereidingswijze vegan wentelteefjes
Meng de bloem, kaneel, chiazaad en plantaardige melk in een grote kom. Roer dit goed door elkaar. Verhit vervolgens wat kokosolie in een koekenpan. Doop de boterham goed in het beslag. Zorg dat het genoeg opneemt.
Leg de boterham in de koekenpan en bak elke kant voor ongeveer 3 minuten.
Als de wentelteefjes klaar zijn, garneer ze dan bijvoorbeeld met bosbessen, kaneel en maple siroop.
Eet smakelijk!
Op zoek naar meer ontbijt inspiratie? Probeer dan ook onze Vegan Pannenkoeken!
Wij zijn Thera en Tristan, de gezichten achter Vetjebol. Op Vetjebol vind je handige tips, lekkere plantaardige recepten, mooie en eerlijke kleding en fijne groene hotspots. Volg ons op Instagram voor meer food inspiratie!