Recept: Vegan ijstaartjes met chocolade en kokos
Deze vegan ijstaartjes zijn niet alleen erg lekker, maar ook gezond. De bananen en dadels zorgen voor een lekkere zoete smaak. Voeg daar kokos en cacao aan toe en je hebt dit heerlijke toetje! Liever een ander toetje? Check dan ook eens ons chia pudding recept!
Check de video: Choco coco ijstaartjes
Bereidingswijze vegan ijstaartjes met chocolade en kokos
Pel de bananen en breek in stukken. Voeg alle ingrediënten in een blender en blend totdat een gladde massa ontstaat. Wij hebben deze kokosblokjes trouwens uit de diepvries bij de Jumbo.
Verdeel de massa nu over de siliconen bakvormpjes. Je moet er minimaal 6 kunnen vullen!
Zet de vegan ijstaartjes minimaal 5 uur in de vriezer. Haal de taartjes een uur voordat je ze gaat eten uit de vriezer en zet ze in de koelkast. Daarna kun je ze opeten!
Eet smakelijk!
Dit heb je nodig voor de vegan ijstaartjes
Serveertip: Strooi wat extra cacaopoeder en kokosrasp over de ijstaartjes
Wij zijn Thera en Tristan, de gezichten achter Vetjebol. Op Vetjebol vind je handige tips, lekkere plantaardige recepten, mooie en eerlijke kleding en fijne groene hotspots. Volg ons op Instagram voor meer food inspiratie!