Indiase kookworkshop

Een tijdje terug waren we bij een vegan pop-up dinner van Secrets of India en daar hebben we genoten van verschillende Indiase gerechten. We hebben nu ook een Indiase kookworkshop gedaan bij Secrets of India om zelf écht Indiaas te leren koken! We maakten vier verschillende gerechten: Coconut rice, beans and carrot poriyal, peanut chutney en spinach chila. Al deze gerechten zijn 100% plantaardig, superlekker en gezond.

Binnenkort gaan we het recept van één van deze gerechten uitschrijven en opnemen. Houd onze website en ons YouTube-kanaal in de gaten om niets te missen.

Wil je ook écht Indiaas leren koken? Houd dan de website en Facebook-pagina van Secrets of India in de gaten voor de volgende kookworkshop!

Check de video: Indiase kookworkshop

Naast kookworkshops ook pop-up dinners bij Secrets of India

Secrets of India organiseert elke maand een pop-up dinner en een Indiase kookworkshop. Hiermee willen ze mensen op een leuke manier kennis laten maken met eten en cultuur uit India. Bij elk pop-up dinner staat een ander gedeelte van India centraal.

Vegan Indiase kookworkshop Het resultaat van de Indiase kookworkshop: vier super lekkere vegan gerechten!

Wij zijn Thera en Tristan, de gezichten achter Vetjebol. Op Vetjebol vind je handige tipslekkere plantaardige receptenmooie en eerlijke kleding en fijne groene hotspots. Volg ons op Instagram voor meer food inspiratie!

Door
Tristan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Check ook:

Vegan nasi goreng
02/10
Nasi goreng betekend letterlijk vertaald “gebakken rijst”. In Indonesië wordt dit gerecht veel gegeten als...
Aubergine in pittige tomatensaus
02/10
Toen we op reis waren in Indonesië hebben we een kookworkshop gedaan waar we onder...
23/04
In oktober 2020 hebben we een Mercedes Sprinter gekocht en deze omgebouwd naar leefbaar woonhuis...

Volg Vetjebol op