Speciaal voor Tristan’s verjaardag zijn we uiteten geweest bij Bonboon op KSNM eiland in Amsterdam. Het eten was heerlijk! Daarom delen we graag deze vegan hotspot met jullie. Bonboon bestaat nu 8 maanden. Het restaurant is mooi gelegen aan het water. Ze hebben een ruim terras, maar ook binnen is het erg gezellig.

Vegan kaasplankje en unieke gerechten

Voor 35 euro heb je een 3 gangen menu. De gerechten zijn erg vers en verrassend. Zo had ik als voorgerecht: avocado & mango, met coconut jelly, courgette & zeewier en tomaat. Het hoofdgerecht bestond uit: Romesco, champignons, geroosterde lente-ui, kimchi kroket en een lemon gel. Het toetje was ook erg lekker, namelijk een cream van kokosnoot rijstepap, ananas jelly en een kokosnoot en sinaasappel cake. Tristan had het vegan kaasplankje en zeker de blauwaderkaas was heel goed!

Dit aten we bij vegan restaurant Bonboon in Amsterdam

Bonboon vegan voorgerecht

Het voorgerecht met o.a. avocado en mango.

Bonboon vegan hoofdgerecht

Het hoofdgerecht met kimchi kroketjes en paddestoelen.

Bonboon vegan toetje

Het toetje.

Bonboon vegan kaasplankje

En als laatste het kaasplankje. Vooral de ‘blauwe kaas’ smaakte heel erg kazig en lekker!

Ben je benieuwd naar meer vegan hotspots in Amsterdam? Bekijk dan onze lijst met favorieten. Wat is jouw favoriete vegan restaurant?

Wij zijn Thera en Tristan, de gezichten achter Vetjebol. Op Vetjebol vind je handige tipslekkere plantaardige receptenmooie en eerlijke kleding en fijne groene hotspots. Volg ons op Instagram voor meer food inspiratie!

Door
Thera

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Check ook:

Vegan nasi goreng
02/10
Nasi goreng betekend letterlijk vertaald “gebakken rijst”. In Indonesië wordt dit gerecht veel gegeten als...
Aubergine in pittige tomatensaus
02/10
Toen we op reis waren in Indonesië hebben we een kookworkshop gedaan waar we onder...
23/04
In oktober 2020 hebben we een Mercedes Sprinter gekocht en deze omgebouwd naar leefbaar woonhuis...

Volg Vetjebol op